Tekst en foto's: Graham Pascoe
De herfst komt eraan en dus ook het oogsten van de appels in de boomgaard. Ze zien er erg lekker uit. De appels zijn er in verschillende soorten, geschikt om uit de hand te eten of een moes of gelei van te maken. Ze zijn in de winkel te koop. Hieronder een paar foto's.
Een wagen met kisten appels.
Rode van Boskoop appels
Melrose
Dit zijn uiteraard biologische, onbespoten en erg lekkere appels en zoals ieder natuurproduct variabel in grootte, zoals op de foto te zien is (2 appels van dezelfde boom).
Ook zijn de kweeperen vooral dit jaar in overvloed.
Het fruit wordt uiteraard met zachte hand geoogst, waardoor een bijzonder gezicht ontstaat: Hennie, onze tuinbaas, met schort waarmee de geraapte appels worden verzameld.
Hartelijk welkom!
www.sypesteyn.nl
Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.
restaurant@opsypesteyn.nl (035-6228880)
Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.
Bedankt en veel leesplezier.
dinsdag 18 september 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten