Hartelijk welkom!



Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

maandag 3 december 2018

Sypesteyn het kasteel van Sinterklaas

tekst : Jessica Lightfoot
foto's: Marcus Lightfoot


Het is een goed bewaard geheim gebleven dat Sinterklaas met zijn Pieten voor het eerst op kasteel Sypesteyn logeert. Maar afgelopen zaterdag kregen 65 kinderen de kans om Sinterklaas en zijn Pieten in de Lage Zaal te ontmoeten. Ieder kind kreeg in deze exclusieve Meet & Greet de mogelijkheid om bij de Sint op schoot te zitten, mooie tekeningen af te geven, haar of zijn liedje te zingen of een dansje te doen. De Sint was goed voorbereid en kon bij alle kinderen vragen stellen over hun hobby, lievelingseten en hun verlanglijstje voor dit jaar. Uiteraard ontbraken de pepernoten niet en alle kinderen werden verwend met een mooi cadeautje!





Dit unieke Sinterklaasfeest is mede mogelijk gemaakt door Restaurant op Sypesteyn. Zij hebben ervoor gezorgd dat het terras er waanzinnig gezellig uitzag en serveerde o.a. warme chocolademelk en appeltaart! Naast de Sint en zijn Pieten wil ik graag Astrid, Lèneke, Cocky, Joke, Josee en Rein bedanken. Zonder jullie hadden we dit mooie Sinterklaasfeest op Kasteel Sypesteyn niet kunnen vieren.

Het was een fantastische dag met heel veel blije kindergezichtjes. Daar draait het tenslotte allemaal om!

Tot volgend jaar Sinterklaas!

Jessica Lightfoot
Fratz en Twwo Kinderfeestjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten