Hartelijk welkom!



Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

dinsdag 22 september 2015

Make-A-Wish voor Gino op Sypesteyn


Onderstaande brief ontvingen wij als dank voor onze medewerking aan een onvergetelijke dag voor Gino, 9 jaar. Hij heeft een intensieve chemokuur achter de rug tegen de ziekte van Hodgkin. Zijn liefste wens was om zelf in een auto te rijden en dan het liefst een Ferrari! Op dinsdag 15 september ging zijn wens in vervulling. Op Sypesteyn kon Gino zijn ridderkwaliteiten laten zien.



Namens Make-A-Wish Nederland danken wij u hartelijk voor uw medewerking bij de vervulling van de liefste wens van Gino. Mede dankzij uw inzet is de wensvervulling voor hem en zijn familie een heel bijzondere belevenis geworden. Hiernaast vindt u een korte impressie van deze wensvervulling

Dit alles kon niet tot stand komen zonder de hulp van alle mensen die hebben meegewerkt aan deze onvergetelijke wensvervulling. Make- A-Wish Nederland, Gino en zijn familie zijn u daar dan ook zeer dankbaar voor. Door deze wensvervulling heeft ons wenskind een onvergetelijke wensvervulling gehad en kon zich hierdoor kind voelen, in plaats van patiënt. Nogmaals dank voor uw steun.

Met vriendelijke groet,
Make-A-Wish Nederland

Jolanda Kwakernaak (wensbegeleider)
Astrid Kalders (wensvervuller)


Make-A-Wish Nederland
Polanerbaan 13-L Postbus 2016
3440 DA Woerden
0348-40 80 60
info@makeawishnederland.org
www.makeawishnederland.org




Stiefbroer Bram komt in de klas vertellen dat vandaag zijn wensdag is: Wat een verrassing! De hele klas mag even in de limousine zitten en ze zwaaien hem vervolgens uit. Zijn
wensdag is begonnen.



BRANDWEER

Gino mag één envelop uitkiezen en maakt hem nieuwsgierig open: een plaatje van een brandweerspuit! En ja hoor, hij mag een heuse brand blussen bij de brandweer in Hilversum, een auto kapot knippen en ook nog met de hoogwerker iemand van het dak redden... Hij is een geweldige brandweerman, dat verdiend een lekker stuk taart en een diploma.



RIDDERFEEST

Benieuwd naar het vervolg van de dag trekt hij wederom een envelop en vindt daarin een afbeelding van een ridder. "We gaan naar een kasteel!" jubelt hij. Aangekomen op kasteel Sypesteyn mag hij zijn ridderkwaliteiten laten zien. Met een echte handboog schiet hij de pijlen in de schietschijf en verslaat hij de pinata draak. Na een wandeling onder begeleiding van kasteelvrouw Jessica door de tuin en het doolhof, krijgen we een rondleiding waarbij we ook de wapenkamer in mogen. En ja hoor, hij vindt de schat!



ZELF RIJDEN IN EEN FERRARI

Hij opent weer een envelop en ziet een stuur erop afgebeeld. In de limo heeft hij de tijd om erover te fantaseren. Maar wie had gedacht dat hij werkelijk in een mooie rode Ferrari-lesauto mocht rijden?! Dit is pas echt VET! Zijn liefste wens komt uit!
Gino is nu helemaal in zijn element. Hij rijdt als een echte coureur over het circuit. "Ik ging zelfs in de derde versnelling!" straalt hij na afloop.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten