Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

woensdag 5 mei 2010

Lente!!!Wat zou de Jonkheer van Sypesteyn trots op zijn tuin geweest zijn als hij hem zo in volle lentebloei had gezien! Nog voor de bouw van het kasteel begon hij in 1901 met de aanleg van de tuin: voorplein, kasteelterrein, singels, grachten, slottuin, park, boomgaard en bos, doolhof en buitenwerken.Nog steeds trekt deze historische tuin vele bezoekers. Hij is echt prachtig, dankzij het vele werk van onze tuinvrouw Henny en Joes.
(Als u op de foto's klikt kunt u ze op een groter formaat bekijken!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten