Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

dinsdag 1 juni 2010

Optredens
Sypesteyn heeft de afgelopen tijd gerenomeerde artiesten in huis gehaald, die allen een schitterend optreden hebben gegeven in onze Lage Zaal. Elke keer waren de concerten of optredens uitverkocht. Het Amsterdams Viola Quartet heeft ons met zijn vier altviolen een prachtig stuk muziek laten horen. Maja Roodveldt (sopraan) en Kirsten Scholten (harpiste)hebben ons ontroerd met hun Ierse en Keltische liederen. Het Rubens Quartet liet ons muziek van Pyotr Ilyich Tchaikovsky horen. Werkelijk geweldig! En Rosmarie Blaauboer speelde "Emily Dickinson" in onze trouwzaal. Een adembenemende eenakter in een prachtige ambiance.

1 opmerking:

  1. Als "Vriend van Sypesteijn" heb ik alleen een bericht gezien over een concert op 1 nov. 2009. Van 11 tot 12.30 uur, voor mij onbruikbaar want dat overlapt kerktijd. In de nieuwste nieuwsbrief is er ineens sprake van een nieuwe Concertserie, en op deze blog vind ik dat er meer concerten zijn geweest. Voor de nieuwe serie vind ik nergens tjdstippen. Ook niet in het persbericht dat ik op internet vond. Ook niet op de websites van Sypesteyn, van de Vrienden en deze blog. Opnieuw van 11 tot 12.30 uur? Lekker handig. Maar ik heb begrepen dat de concerten toch vol zijn, dus hoef ik niet te komen!

    BeantwoordenVerwijderen