Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

woensdag 22 december 2010

Van Vivaldi tot Piazolla/Mieke Honingh Ensemble

Zondag 19 december j.l. vond in de Lage Zaal van ons kasteel een heel bijzonder concert plaats. Het gerenommeerde Mieke Honingh Ensemble bracht het publiek in vervoering in de geheel in kerststijl versierde en warme (!) zaal. Het ensemble bestaat uit: Arlia de Ruiter (viool), Mariel van den Bosch (fluit) Mieke Honingh (altviool), Peter Floor (gitaar), Peter Steinmann (hoorn). Ted van der Meer was de verteller en hoe kan het ook anders; hij vertelde nu een prachtig kerstverhaal. Er werd muziek gespeeld van Bach, Beethoven, Markovecky, Joris Geurts, Villa Lobos, Mozart, Possinger, Vivaldi en Piazzolla. Peter Floor speelde een eigen compositie op gitaar.
De gasten werden ontvangen met koffie en de sfeer was gezellig. Helaas konden een aantal mensen niet komen in verband met de sneeuw, maar er waren toch muziekliefhebbers uit o.a. Den Haag en Amersfoort die het weer getrotseerd hadden en
hebben genoten van een perfect concert. Ook de mucisi waren erg te spreken over de ambiance en het optreden. Ze komen zeker een keer terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten