Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

donderdag 16 december 2010

Eerste Kinderpartijtje geweldig!

Een fantastische middag mochten 10 kinderen (8 meisjes en 2 jongens) beleven in onze speciaal voor kinderpartijtjes ingerichte kelder. Het was voor de kinderen erg leuk, maar ook een beetje spannend om in een echt kasteel te zijn. Ze waren nog erg jong. Pas 6 jaar oud. Dat is heel jong, maar ze waren allemaal zoooooo lief. Hele mooie dingen hebben ze geknutseld en de rondleiding die ze door het kasteel kregen hebben ze met open mond aangehoord. Het was ook wel een interessant verhaal. Onze Henri (van Sypesteyn) die zwaar verliefd wordt op de mooie Esmeralda en daarom het kasteel heeft gebouwd om haar te behagen.
Op 22 december a.s. vindt er weer een knutselmiddag voor kinderen plaats. Deze keer gaan we kerst/winterdozen maken. Een hele leuke workshop. Voor meer informatie kunt u even kijken op onze website: www.sypesteyn.nl
N.b. Als u de foto's aanklikt worden ze vergroot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten