Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zondag 15 mei 2011

Voorlichting over expositie KunstRonde

Op maandag 9 mei j.l. kregen alle rondleiders en andere belangstellenden een voorlichting over de kunstwerken van de tentoonstelling van de kunstenaarsvereniging KunstRonde Vecht en Plassen in Kasteel-Museum Sypesteyn door dhr. Jaap Versteegh van Kunsthandel Pygmalion. Iedere deelnemer aan deze expositie heeft een bepaalde plek, een bijzonder aspect van het kasteel of van de tuin, van de collectie of van een bepaald schilderij als uitgangspunt genomen als inspiratiebron voor zijn/haar kunstwerk.
Met veel belangstelling werd er geluisterd naar de uitleg en werden er aantekeningen gemaakt, zodat het publiek goed kan worden geinformeerd over de geweldige kunstwerken.
Meer informatie over de KunstRonde vindt u op onze site: www.sypesteyn.nl
(foto's Frits Ham)

1 opmerking: