Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zondag 12 oktober 2014

UITSLAG LOTERIJ Kasteel-Museum Sypesteyn d.d. 11 oktober 2014

1e prijs 42 inch FULL HD TV Lotnummer 2085
2e prijs Mio Fietsnavigatie Lotnummer 0499
3e prijs Lunch voor 4 personen Lotnummer 2096
4e prijs Dag varen met sloep Lotnummer 1804
5e prijs Autowasbeurten Lotnummer 0115
6e prijs Autowasbeurten Lotnummer 2383
7e prijs Bloemencadeaubon Lotnummer 2300
8e prijs Dag varen met roeiboot Lotnummer 0509Als u een winnend lot heeft, stuurt u ons dan een e-mail naar info@sypesteyn.nl met vermelding van Naam, Adres, Woonplaats en telefoonnummer. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken hoe uw prijs in uw bezit komt.Met vriendelijke groet,

Huib Tijssens

Directeur Kasteel-Museum Sypesteyn

2 opmerkingen:

  1. Wat hebben wij vrijdag j.l. genoten van de prima verzorgde rondleiding. Ik heb erover geblogd op mijn www.gebreidesjaals.blogspot.com
    Met vr gr M.t.H.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank u wel voor het compliment en leuk dat u het op uw blog heeft gezet. Zo maakt u weer een beetje reclame voor ons kasteel en dat hebben nodig!

    BeantwoordenVerwijderen