Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

maandag 11 april 2016

2e Paasdag eieren zoeken op Sypesteyn


Tekst en foto's: Jessica Lightfoot

Ondanks de slechte weersvoorspellingen was er een flinke opkomst bij het paaseieren zoeken. De vele kinderen, ouders en grootouders lieten zich niet weerhouden door het stormachtige weer en deden fanatiek hun best om zo veel en zo snel mogelijk alle eieren te vinden.Dat was soms nog best moeilijk, want de paaseieren lagen goed verstopt in het bos. Gelukkig kregen de kinderen hulp van de Paashaas. Het startsein werd om 11.30 uur gegeven en alle 700 chocolade eieren werden gevonden. Na het paaseieren zoeken konden de kinderen nog geschminkt worden, knutselen of met de Paashaas op de foto.Het Paasfestijn kon afgesloten worden door een heerlijke Paasbrunch of picknick verzorgd door Spoon op Sypesteyn. Iedereen heeft zich vermaakt en we hebben veel lachende kindergezichtjes gezien en daar doen we het natuurlijk voor!Groetjes!

Jessica Lightfoot
Fratz en Twwo kinderfeestjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten