Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zondag 30 juli 2017

Klein bedankje

foto: Saskia Simonis

Er zijn van die mensen die op de achtergrond altijd weer paraat staan om bij iedere tentoonstelling en bij elk evenement de helpende hand te bieden om er een succes van te maken.
Hennie Karsemeijer en Ariane Witkamp zijn twee van deze mensen. Ze staan altijd klaar om te helpen en bovendien stelt Hennie prachtige bloemen beschikbaar uit haar eigen pluktuin, waarvan Ariane dan met veel zorg een beeldschone creatie maakt om alles zo mooi mogelijk te presenteren. En dat bij iedere opening/tentoonstelling en bij ieder evenement! Dat geeft er altijd een extra mooie omlijsting aan. Dank je wel!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten