Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

maandag 26 juni 2017

Opening Tentoonstelling Gebakken Beelden in de tuin van Sypesteyn

foto's: Graham Pascoe

Voor de tentoonstelling werd aan leden van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers gevraagd voorstellen te doen met gebakken klei als beeldvormend materiaal. Daar werd enthousiast op gereageerd en de uiteindelijk geselecteerde werken zijn ondergebracht in een gevarieerde tentoonstelling met abstracte en figuratieve objecten die het publiek een beeld geven van de hedendaagse keramische kunst.

De opening werd verricht door de voorzitter van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers, dhr. Klaas Pauw, door Huib Tijssens, directeur van Kasteel-Museum Sypesteyn, en door Kaat Schulte, project-coƶrdinator NKvB.Hieronder geef ik u een impressie van de kunstenaars met de door hen gemaakte kunstwerken. Bij ieder kunstwerk hebben ze tijdens de opening zelf uitleg gegeven aan het enthousiaste publiek.

Anki van de Kamp

Gonda van Zwaag

Hanna Mobach

Imke Beek

Irma Horstman

Karen Santen en Louis Niƫnhuis

Mai Movrin

Marian Meerbeek

Marja Kennis

Melanie de Vroom

Rielle Beekmans

Rita van der Vegt
Marieke GeerlingsAnnemie BogaertsWe nodigen u uit om zelf deze prachtige tentoonstelling te komen bekijken. De beelden zijn tot 29 oktober in de historische tuin van Kasteel-Museum Sypesteyn te bezichtigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten