Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

donderdag 27 september 2018

Start bouwtraject terrein De Schutse

tekst en foto': Graham Pascoe

Op het terrein van De Schutse worden 4 geschakelde woningen met achterin een losse woning gebouwd en er komt extra parkeerruimte.

Vanachter het zijhek in de tuin van Sypesteyn verschijnt een oranje gevaarte:De gegroeiing voor De Schutse is weggehaald:Ook naar achteren wordt opgeruimd. Het tijdelijke parkeerterrein is nu weg:Alles wat overgebleven is van het eens zo gezellige restaurant:Geen opmerkingen:

Een reactie posten