Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

woensdag 11 december 2019

Een terugblik van Fratz en Twwo Kinderfeestjes

Tekst : Jessica Lightfoot
Foto's: Jessica Lightfoot

Zondag 24 november was het een gezellige dag op Kasteel Sypesteyn. 75 Kinderen kregen de kans om Sinterklaas en zijn Pieten van dichtbij mee te maken in de sfeervolle Lage Zaal. Sinterklaas had aandacht voor ieder kind en las voor uit het grote rode boek! De ouders konden koffie of warme chocomel drinken in de gewelvenkamer. In de tussentijd konden de kinderen de cadeautjes uitpakken en de pepernoten oppeuzelen. Het was een bijzondere dag met veel blije kindergezichtjes en trotse ouders!

Traditiegetrouw kwam de Paashaas ook dit jaar naar Kasteel Sypesteyn. Liefst 150 kinderen hebben samen met hun ouders gezocht naar de circa 1700 chocolade eieren die verstopt lagen in de kasteeltuin. Terwijl de ouders konden genieten van een heerlijke paaslunch op het terras, konden de kinderen geschminkt worden, knutselen of met de Paashaas op de foto. De weergoden waren ons goed gezind. Het was zonnig, warm zelfs en op het volle terras hing een gezellige paassfeer.

Voor het negende jaar organiseert Fratz en Twwo Kinderfeestjes met veel plezier de ridder- en jonkvrouw kinderfeestjes. Het concept om naast een kinderrondleiding de kinderen om te toveren tot ridder- of jonkvrouw blijft een groot succes. Dit succes wordt mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers die zich voor Fratz en Twwo Kinderfeestjes inzetten. Hiervoor wil ik jullie nogmaals hartelijke bedanken!

Het einde van 2019 nadert en bij deze wens ik iedereen fijne feestdagen en een mooi en gezond 2020!

Tot in het nieuwe jaar!

Groetjes,

Jessica Lightfoot

Fratz en Twwo Kinderfeestjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten