Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

vrijdag 20 december 2019

Kerstontvangst 15 december 2019

Tekst : Graham Pascoe
Foto's : Graham Pascoe

Op zondag 15 december was er een kerstontvangst voor de vrijwilligers van Sypesteyn in de Lage Zaal. De vrijwilligers waren in grote getale gekomen om in de prachtig versierde zaal gezellig te genieten van een hapje en een drankje. Voor muziek werd gezorgd door harpspeler Jan Jonker. Na afloop kregen de aanwezigen een pakket Amsterdamse koekjes volgens een oud familierecept mee.

Aan het versieren van de zalen, het voorbereiden van de bijeenkomst, het bereiden van de lekkere hapjes en het bakken en inpakken van de koekjes hebben velen meegewerkt: Josee Bruna, Jacqueline Couvée, Alyn Hekman, Harold Kreuk, Ingrid Kuijer, Joke Parée, Graham Pascoe, Marie-Antoinette Stroomberg, Rein van Wezel en Ariane Witkamp. Heel erg bedankt hiervoor! Jullie zijn geweldig!

(Oud-)bestuursleden


Vrijwilligers in de zaal


Directeur Rimmert spreekt de vrijwilligers toe


Musicale omlijsting door "Harp Jan"


Vrijwilligers in de zaal


Verrassingspakketten met koekjes


Wat een prachtige afsluiting van het jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten