Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

dinsdag 8 februari 2011

StormOok in de historische tuin van Sypesteyn heeft de storm het afgelopen weekend toegeslagen. Een grote kastanjeboom is omgewaaid. Deze boom bleek de bloederziekte te hebben. Er verspreidt zich een schimmel door de hele boom, waardoor deze bijna geen wortels meer heeft. Er hoeft maar een flinke windstoot te komen en de boom heeft geen houvast meer. Erg jammer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten