Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

woensdag 6 juli 2011

De Vrienden van SypesteynGeschreven door Frits HamOok Sypesteyn heeft een vriendenstichting die morele en financiële steun biedt, vrijwilligers werft, een klankbord vormt voor de organisatie en het Kasteel-Museum en de tuin in wijdere kring bekend helpt maken.
Sinds 1980 heeft dat al heel wat opgeleverd. Kort geleden nog schonken de Vrienden twee nieuwe lindebomen voor de tuin, een zeldzame Rococo kan met deksel van Loosdrechts porselein (zie foto) en een fraaie vitrinekast.
Hoe meer Vrienden, hoe meer steun uiteraard. En als Sypesteyn ook u ter harte gaat, dan nodigen de Vrienden u van harte uit om u bij hen aan te sluiten. Dat kan al vanaf een jaarlijkse bijdrage van € 17,50. Maar u kunt zich ook opgeven als Vriend voor het leven, met een eenmalige bijdrage van € 250. De Stichting Vrienden van Sypesteyn heeft een ANBI erkenning en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Gooi & Eemland onder nr. 411875080000.
Meedoen? Stuur dan een email naar info@vriendenvansypesteyn.nl en vermeld s.v.p. uw naam en voorletters, adres, postcode en telefoonnummer. U ontvangt dan een acceptgiro voor uw bijdrage als begunstiger.
Begunstigers hebben recht op gratis toegang tot museum en tuin en mogen één persoon introduceren. Dank u!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten