Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zaterdag 16 juli 2011

Onthulling Kasteelvrouw 2010

Foto's: Ruud Jobse


Elke maand komen de vrijwilligers van Sypesteyn voor een gezellige borrel bij elkaar in het Sypesteyncafé. Deze keer was het bestuur ook aanwezig.Frans Kastelein, de voorzitter van de Van Sypesteynstichting, vroeg de aanwezigen zich naar buiten te begeven voor de onthulling van de plaquette "Kasteelvrouw van het Jaar".

De toekomstige Kasteelvrouw stond toen nog vrolijk en niets vermoedend te kletsen.

In de regen stonden we bij de muur waar de plaquette onthuld zou worden.
Josee Bruna was zelf nog het meest verbaasd dat ze uitgekozen was.

In de toespraak van Frans Kastelein werd ze dan ook geprezen voor haar werk op de achtergrond, al 19 jaar lang! Haar toewijding, kennis en inzet, maar ook haar bescheidenheid.

Maar niet alleen Josee werd geprezen. Alle vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet. Het liefst had de voorzitter alle vrijwilligers willen "ophangen"(????). Hilariteit alom. Hij bedoelde een plaquette aan de muur hangen, natuurlijk. Ook Rik van Wegen, onze conservator, sprak lovende woorden over Josee.
De echtgenoot van Josee, tevens onze directeur Huib, had het nieuws van de onthulling goed geheim weten te houden. "We praten thuis niet over het werk, dus hierover ook niet". Gefeliciteerd Josee. Je hebt het verdiend!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten