Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zondag 11 september 2011

Veel interesse voor Sypesteyn op Jaarmarkt

Foto's: Ben

Marianne Bruijns had groepjes gemaakt die op 31 augustus de kraam op de jaarmarkt in Loosdrecht zouden gaan bemannen. Alle spullen bij elkaar gezocht en door Aad naar de markt gebracht.


Boeken over Sypesteyn, kinderboeken en verkleedspullen voor kinderpartijtjes, foto's van de leuke kinderfeestjes, alle folders met informatie over het kasteel, tuin en collectie, maar ook over trouwerijen en de kinderpartijtjes, souveniertjes, enz. Maar ook een parasol tegen de zon (jawel: de zon scheen!) en iets te drinken voor de vrijwilligers.Op de markt heerste een gezellige drukte. Er was veel belangstelling voor de kinderpartijtjes. Er werden echter ook nieuwe Vrienden (zie: de Vrienden van Sypesteyn) gemaakt!
De vrijwilligers hebben enthousiast ons kasteel vertegenwoordigd.
Goed gedaan! Dat levert vast weer een hele boel nieuwe gasten op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten