Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

donderdag 8 juni 2017

Aankomst beeld per kraan

Tekst en foto's"Graham Pascoe

Vanaf 10 juni gaat de tentoonstelling Gebakken Beelden op Sypesteyn van start. De beelden hiervoor worden nu in de tuin geplaatst. Op woensdag 7 juni heeft een bijzondere levering plaatsgevonden. Vanwege het gewicht en de beoogde plaats (op het noteneiland) moest het beeld met behulp van een grote kraan vanaf de weg geplaatst worden. Hieronder volgen enige foto's van deze bijzondere gebeurtenis.


Het kunstwerk wordt vanaf de vrachtwagen getild en voorzichtig door de bomen geleid.


De arm van de kraan wordt uitgezet, het kunstwerk nadert zijn bestemming.


De positie wordt fijn afgesteld. De kraan wordt op afstand bediend.


Hij staat er en is goed te zien!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten