Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

dinsdag 6 juli 2010

Gezichtsbedrog?
Toen ik maandag op het kasteel kwam liep ik zomaar een aantal Zwarte Pieten tegen het lijf. Even twijfelde ik aan mijn verstand, maar ze waren er toch echt. En Sinterklaas kwam even later ook uit het kasteel. Het bleek dat hij even in Nederland was om te controleren of zijn winterverblijf wel piekfijn in orde was. Nou, alles was prima. Hij zou maar een dagje blijven, dus hij is alweer terug naar Spanje. Want hij krijgt hij het de komende maanden erg druk krijgen met het uitzoeken en inpakken van cadeautjes. Dag Sinterklaas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten