Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

dinsdag 6 juli 2010


Ridders en Jonkvrouwen was het thema van de Sloepentocht 2010 in Loosdrecht. Veel watersporters hadden zich prachtig verkleed met plastic en houten zwaarden en allerlei hoofdtooien. Overal oranje ridders en charmante jonkvrouwen. Een enkeling was gehuld in een compleet harnas. En dat terwijl het bloedheet was! De deelnemers konden natuurlijk wel af en toe overboord springen voor een beetjes verkoeling. Mensen langs de kant droegen vooral strandkleding. Er was muziek, er was eten en drinken. Kortom: het was feest. Tijdens de Sloepentocht werd de aandacht op SYPESTEYN gevestigd door een enorm spandoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten