Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

maandag 2 augustus 2010

Verjaardagsfeest om nooit te vergeten
Een mevrouw uit Vlaardingen heeft afgelopen zaterdag 31 juli haar 90ste verjaardag (!) in ons kasteel gevierd. Eerst werden de gasten ontvangen met koffie en thee (er waren zelfs gasten uit Italie), daarna kregen ze een rondleiding door de tuin en vervolgens een uitgebreide lunch met een koud en warm buffet. Mevrouw zag er geweldig uit, zeer vitaal en prachtig gekleed. Er werd voor haar gezongen en er werden verhalen over haar verteld, veelal zeer hilarisch, want mevrouw had in het verleden haar mannetje wel gestaan. De gasten vermaakten zich prima, het eten was uitstekend en de sfeer geweldig. Gefeliciteerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten