Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

dinsdag 31 augustus 2010

Jaarmarkt
Op 25 augustus j.l. vond de jaarmarkt in Loosdrecht plaats. Zoals gewoonlijk was Kasteel-Museum Sypesteyn ook met een kraam vertegenwoordigd. Samen met de Vrienden van Sypesteyn deelden wij een kraam om zoveel mogelijk informatie over ons mooie kasteel en tuinen te geven en om natuurlijk Vrienden te maken. Onze directeur Peter Op de Beek was de hele dag op de markt aanwezig en de kraam werd bemand door een aantal enthousiaste vrijwilligers. We hadden dit jaar een mooi plekje op de markt veroverd, naast de drogist op de Nootweg. Zodoende stonden we meer "in the picture".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten