Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

dinsdag 2 november 2010

Spannende Halloween

Geschreven door Joan Broné.
Voor het eerst in mijn leven en dat van mijn kleindochter Giada van 5 hebben wij Halloween beleefd op Kasteel Sypesteyn. We vonden het allebei spannend en af en toe toch ook wel erg eng. Giada heeft het allemaal stilletjes tot zich laten komen. Schreeuwende engerds die je wilden laten schrikken, spinnenrag door je haar en over je gezicht en een tik met een bezem, van een boze heks, op je billen; we hebben het allemaal meegemaakt. We hebben de spinragdraden gespaard, waarvan we met gebruik van een aardappel en satéstokjes, in opdracht, een aardappelspin in haar web hebben gecreëerd. We kregen chocomel en koude gehaktballetjes. Maar op de catwalk wilde Giada niet lopen. Dat heeft ze aan de andere bezoekers overgelaten. De lichteffecten waren prachtig. Het Kasteel werd mooi aangelicht. Zo had ik ons kasteeltje nog nooit gezien. Het was een zeer geslaagde avond, zelfs de weergoden waren ons goedgezind. Het bleef droog en de temperatuur was heel aangenaam.
Groetjes van oma-heks Joan Broné en heksenfee Giada Oglio.

2 opmerkingen:

  1. Zo, dat ziet er allemaal eng uit, zou bijna bang worden van mijn nichtje (en mijn moeder :-) Volgend jaar maar eens mee naar Haloween op Sypesteyn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Jorg. Het zou erg leuk zijn je volgend jaar te mogen begroeten tijdens Halloween. Je mag natuurlijk ook eerder komen, want er zijn zoveel prachtige dingen te zien (de collectie, het kasteel en tuin) en te doen (de evenementen)! Bedankt voor je reactie en tot ziens.

    BeantwoordenVerwijderen