Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

vrijdag 29 oktober 2010

KnutselmiddagOp woensdagmiddag 27 oktober j.l. was er een leuke knutselmiddag voor kinderen in de blauwe kelder van ons kasteel. Adri Westland-Veldhuijsen uit Weesp leerde de kinderen hoe ze met natuurlijke materialen, zoals dennenappels, wilgenbladeren, oranje lampionnetjes, zaden, zonnepitten, veertjes, e.d. ontzettend fraaie dingen konden maken. Zij schreef o.a. het boekje: "Creatief met natuurlijke materialen". Zowel de kinderen als de aanwezige ouders en grootouders hadden het prima naar hun zin. In de keuken werden ze verrast met limonade, chocomel, tumtummetjes en chips en natuurlijk mochten ze hun creaties mee naar huis nemen. Het was de eerste workshop in de blauwe kelder en zeker voor herhaling vatbaar. Echt leuk voor de kinderen!
(Foto's van Ben).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten