Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zondag 18 april 2010

Bijscholing


Tijdens het winterseizoen heeft elke rondleidster een soort lezinkje gehouden over een aspect van het museum in het kader van bijscholing. Dat was erg leerzaam, omdat je zo dieper op de achtergronden van bepaalde dingen in kon gaan. We weten nu (nog) meer over: de portretten, de kleding, de meubelen, de wapens, de gotische kamer (alles, wat daarin aanwezig is, zoals de schilderijen, de beelden, de meubelen, eetgerei, e.d.), het zilver, het porselein. De klokken komen nog aan de beurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten