Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zaterdag 17 april 2010

Keramiekuitje
Op 17 maart j.l. zijn we met een groep vrijwilligers en de conservator naar de Keramiekmuseum de Princessehof in Leeuwarden geweest. Geweldig, wat een collectie hebben ze daar (zie: info@princessehof.nl). We hebben onze ogen uitgekeken en ontzettend veel geleerd over de Chinese porseleinroutes. Heel erg veel lol gehad ook! En na afloop zijn we met z'n allen een hapje gaan eten. Een geslaagde dag.

1 opmerking: