Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

donderdag 15 april 2010

Sypesteynblog, zo leuk!

De slogan: "ïk word wijzer door te bloggen", klopt volgens mij helemaal. Want door te bloggen kun je niet alleen informatie uitwisselen of iets vertellen over je passie, maar ook kennis delen door reacties te geven. Een blog moet een open communicatie zijn, want als je weinig reactie krijgt is er weinig leven. Niet alleen maar informatie geven, maar ook vragen stellen en er persoonlijke dingen in vermelden, zodat een reactie niet uit kan blijven. Deskundigheid is natuurlijk ook een vereiste. Je kunt geen onzin over je collectie gaan vertellen. En regelmaat is ook wel leuk, want als mensen eenmaal door hebben, dat je een leuke blog hebt, gaan ze hem regelmatig bezoeken! Dus ga ik nu niet allen dingen schrijven over de collectie, evenementen en tentoonstellingen, maar ik denk, dat het ook leuk is om over gebeurtenissen achter de schermen te vertellen, over de mensen van Sypesteyn.

2 opmerkingen:

  1. Heel goed de kern samengevat van (professioneel) webloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In september is er een nieuwe Wiki loves... Deze keer is het thema rijksmonumenten. Volgens mij ook interesant voor Sypesteyn om aan mee te doen! http://nl.wikimedia.org/wiki/Fotowedstrijd_rijksmonumenten

    BeantwoordenVerwijderen