Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

vrijdag 16 april 2010

Grote schoonmaakVoor het eerst was er afgelopen winter een winteropenstelling van het museum op zondag. De tuin was de hele winter vrij toegankelijk voor het publiek. Aangezien het kasteel niet elke dag open was kon er hard gepoest, geschrobt,geboend, geklopt en gewassen worden.
Het zilver blinkt weer als een spiegel en alle porselein is heel voorzichtig stuk voor stuk met een sopje afgewassen! De boenwas ruik je door het hele kasteel. Elke maandagochtend kwamen een aantal dames onder toeziend oog van de conservator schoonmaken. Bedankt! Alles ziet er weer prachtig uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten