Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

woensdag 21 april 2010

Veiligheid
Veiligheid gaat voor alles, ook op Sypesteyn. Daarom hebben de staf, de weekendbeheerders en alle rondleiders op 24 maart j.l. een hele ochtend een cursus veiligheid gehad. Vooral over wat te doen bij calamiteiten. Echt goed! Een groep van 10 mensen , die het meest op Sypesteyn aanwezig zijn hebben een brandoefening gehad. Dus echt brand blussen!!!! Met verschillende soorten brandblussers en verschillende soorten branden. Er werd ook geleerd wat te doen in geval van brand. Eerst de mensen veilig naar buiten brengen en nooit de held uit willen hangen. Maar als er toch geblust moet worden, weten we in ieder geval hoe het moet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten