Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zondag 23 januari 2011

Kinderpartijtje op Sypesteyn fantastisch!
Geschreven door Ben en Ada. Foto's gemaakt door Ben.

Op woensdag 12 januari j.l. waren wij actief betrokken bij het voor ons eerste kinderpartijtje. Bij binnenkomst van de gastjes (9 meiden van 5 jaar) begonnen we met het verkleden. Met deze prinsesjes gingen we het kasteel door en kregen ze een rondleiding op hun niveau. Een fantasieverhaal over de Jonkheer en zijn verloofde Esmeralda. Daarna was er cake versieren met slagroom, spikkels en kleine smarties plus limonade. De ouders bleven meegenieten. Vervolgens werd er stevig geknutseld aan een pennenbakje met een prinsessenuiterlijk, dus veel rose. Daarin paste een heuse kasteelpen met pr-waarde! Het leek ons heel geslaagd.

1 opmerking: