Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zondag 9 januari 2011

Sypesteyncafé
Elke eerste woensdag van de maand komen de vrijwilligers van Sypesteyn om 17.00 uur bij elkaar in het "Sypesteyncafé". Meestal in het koetshuis om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig met elkaar te kletsen en elkaar op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes. Omdat het tevens een nieuwjaarsreceptie was, werd op 5 januari j.l. het Sypesteyncafé in de Lage Zaal van het kasteel gehouden. Er waren ook "Vrienden van Sypesteyn" aanwezig. De staf had gezorgd voor salades, kaasjes, appelflappen en nog veel meer lekkere dingen. Peter Op de Beek, de directeur, wenste iedereen een voorspoedig en gezond nieuwjaar toe en hield een speech over de toekomst van Sypesteyn. Een belangrijke boodschap was: We moeten de handen in elkaar slaan, want het kasteel kan niet bestaan zonder de VRIJWILLIGERS!!!!!!!!!!!
We gaan er met zijn allen weer een prachtig Sypesteynjaar van maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten