Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

zaterdag 16 januari 2010

Midwinterhoornblazen.


Op 27 december kwamen 6 blazers uit onder andere Twente naar ons landgoed om het jaar 2009 op Sypesteyn af te sluiten. De groep stond onder leiding van Harry Sevenstern. Ondanks de bittere kou die dag, kwamen er veel mensen op het spektakel af. Erg indrukwekkend, vooral toen een hoornblazer vanaf het dak van het kasteel ging blazen.

3 opmerkingen: