Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

donderdag 28 januari 2010

eindelijk adel!!!

De familie van Sypesteyn heeft eeuwenlang gewerkt aan het opbouwen van een feodale reputatie. Toen het Koninkrijk der Nederlanden werd opgericht en de nieuwe vorst een adelkamer instelde vroeg de familie om te worden erkent als oude adel. Deze erkenning kwam er niet; in plaats daarvan werd de familie als nieuwe adel toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten