Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

maandag 18 januari 2010

Rare vondst

Al sinds een paar weken is er elke maandag een fanatieke schoonmaakploeg aan het boenen en zwabberen in het kasteel.Tot hun grote verbazing vonden ze tijdens zo'n schoonmaaksessie ineens een knappe prins in de kelder en een hele dikke baby boven op de trap, helemaal zonder moeder. Waar kwamen die nou ineens vandaan?
Dit raadsel wordt opgelost 24 januari, 31 jauari en 7 februari in Villa Achterwerk, VPRO, van 9.00 tot 10.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten