Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

maandag 11 oktober 2010

Speciale maand voor kinderen!De hele maand oktober staat in het teken van kinderactiveiten op Sypesteyn. Met o.a. knutselen, jeugdtheater, roofvogels, muziek en niet te vergeten Halloween. Voor het programma verwijs ik u graag naar onze site: www.sypesteyn.nl .
Zaterdag 10 oktober kwamen de eerste kinderen om in de fraai opgeknapte blauwe kelder te worden voorgelezen, de Hilversumse Boekhandel had een kraampje met geweldige kinderboeken en Joan Lichtenbelt hield een workshop beeldjes maken. De kinderen genoten! En het weer zat ook mee, zodat de deelnemers lekker in het zonnetje hun kunstwerkjes konden creƫren. Het was, zoals Peter Op de Beek (directeur van Sypesteyn) het noemde: aangenaam gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten