Hartelijk welkom!Deze blog informeert u over de dingen die achter de schermen van ons kasteel gebeuren en bespreekt items uit onze uitgebreide collectie. Voor informatie over openingstijden en evenementen, tentoonstellingen, huwelijken en kinderpartijtjes verwijs ik u naar onze site:

www.sypesteyn.nl

Restaurant op Sypesteyn
De catering van het kasteel is in handen van het echtpaar Annette en Hans Hoogerwerf. Dit gastvrije duo zorgt voor een prettige plek waar gasten graag een hapje of drankje zullen nuttigen. Het terras is geopend tijdens de openingstijden van het museum. Hans en Annette verzorgen tevens de intakes voor bruiloften, feesten en bedrijfsactiviteiten. Ze staan u graag te woord om al uw wensen in vervulling te laten gaan.


Ik wil u uitnodigen uw reactie te plaatsen onder de artikelen.

Bedankt en veel leesplezier.

dinsdag 5 oktober 2010

High tea in de boomgaard
Op zaterdag 25 september j.l. vond er een high tea plaats in onze boomgaard. Het was spannend of we het wel droog zouden houden, want 's ochtends was het weer nog verschrikkelijk! Met regen- en hagelbuien. Maar om 14.00 uur klaarde de lucht een beetje op. Met man en macht werden alle tafelkleden, servies, bestek, theepotten, e.d. naar de boomgaard gebracht. De tafels stonden al klaar en hoefden alleen maar afgedroogd te worden. Daarna werden de lekkere hapjes en thee en koffie geserveerd. Er waren ook kinderen aanwezig, waarvoor we speciale snoepschaaltje gemaakt hadden. Bovendien hadden ze de ruimte om even lekker met een bal te spelen. Op een door het gezelschap meegebracht speelkleed konden de allerkleinsten spelen. En gelukkig bleef het, op een paar druppels na, droog. Het werd een fantastische dag voor de familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten